Θερινά Προγράμματα

Θερινό πρόγραμμα στα πλαίσια Summer School του Erasmus+ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 6 – 10 Ιουνίου 2022  με τίτλο: «Βυζαντινές Εικόνες και selfies: Οι εικόνες στην Θρησκευτική Εκπαίδευση και τη Θεολογία» (Ιcons and Selfies: Images in Religious Education and Theology) με τη συμμετοχή του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Paderborn Γερμανίας (κωδ. Erasmus: D PADERBO01) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διημερο συνέδριο και εργασία πεδίο των φοιτητών.
Αφίσα     Πρόγραμμα

Θερινό πρόγραμμα στα πλαίσια Summer School του Erasmus+ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 22-27 Μαΐου 2018 με τίτλο: «Το βιβλικό κείμενο στη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών» (Biblical Texts in Religious Education) με τη συμμετοχή του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Paderborn Γερμανίας (κωδ. Erasmus: D PADERBO01) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διημερο συνέδριο και εργασία πεδίο των φοιτητών
Αφίσα     Πρόγραμμα

Summer School – “Teaching Religion in a Multicultural Context”

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ και το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Paderborn Γερμανίας οργανώνουν στα πλαίσια της συμφωνίας Erasmus, Summer School με θέμα “Teaching Religion in a Multicultural Context”.
Το Summer School θα διεξαχθεί την εβδομάδα 25 – 29 September 2017 και περιλαμβάνει διαλέξεις, παρουσιάσεις, και εργασία πεδίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Summer School

 

 

24/06 – 12/07/2014 θερινό πρόγραμμα μαθημάτων LearningaboutOrthodoxtheology: pastandpresent